Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Εκλογές ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: Δελτίο τύπου Δ.Α.Κ.Ε. Γεωτεχνικών

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους Γεωτεχνικούς, για την συμμετοχή τους στην διαδικασία ανάδειξης των εκπροσώπων μας στα όργανα Διοίκησης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους όσους μοιράστηκαν τις αγωνίες μας για το μέλλον των Γεωτεχνικών και επέλεξαν να στηρίξουν την παράταξή της Δ.Α.Κ.Ε.. Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν δικαίωσε τις προσπάθειες που καταβάλαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Οι καιροί που έρχονται είναι δύσκολοι για τους Γεωτεχνικούς και όχι μόνο. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και είναι κοινά για όλους. Στην προσπάθεια επίλυσης τους κανείς μας δεν πρέπει να απουσιάζει.


Ως ΔΑΚΕ Γεωτεχνικών, με απόλυτο σεβασμό στην ετυμηγορία των συναδέλφων και με την υπευθυνότητα που ούτως ή άλλως είναι συνώνυμη της δράσης και της διαδρομής μας, δεσμευόμαστε να λειτουργήσουμε, από τη νέα θέση που μας εμπιστεύτηκε η πλειοψηφία των συναδέλφων μας στη νέα Διοικούσα Επιτροπή, με στόχο την προάσπιση των επιστημονικών, επαγγελματικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών μας αλλά και την ενίσχυση του θεσμοθετημένου από την Ελληνική Πολιτεία συμβουλευτικού ρόλου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.


Τέλος συγχαίρουμε όλους τους νεοεκλεγέντες συναδέλφους μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Δυτ. Μακεδονίας.


Δ.Α.Κ.Ε. ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ

Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου