Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ετήσια Γενική Συνέλευση Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης

Το Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης καλεί τα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση – Εκλογές νέων οργάνων, που θα πραγματοποιηθεί στις 15-05-2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου της Ν.Α. Κοζάνης. (Κτίριο πρώην Νομαρχίας).

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι:



· Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ.
· Οικονομικός απολογισμός – Διαχειριστικός έλεγχος.
· Γενικά θέματα - Συζήτηση.
· Εκλογές νέων οργάνων του Συλλόγου. (Δ.Σ., Π.Σ. Ε.Ε. & Αντιπρ. Π.Ο.Σ.Γ)

Οι προτάσεις υποψηφιοτήτων γίνονται προς το Δ.Σ. (με έγγραφη αίτηση), μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν ταχυδρομικώς στη διεύθυνση του Συλλόγου (Πανδώρας 2, Τ.Κ. 50100, Κοζάνη) ή με email στη δ/νση geoponoikozanis@gmail.com ή θα παραδοθούν αυτοπροσώπως στα μέλη του Δ.Σ..


* Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Τακτική και Καταστατική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΓ, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2009 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προέβη σε τροποποιήσεις μερικών άρθρων του Καταστατικού της ΠΟΣΓ.

..........

4. Άρθρο 6 παρ.κ.
«Οι εκλογές της ΠΟΣΓ διενεργούνται κάθε τρία χρόνια και σε ημερομηνία που θα καθορίζεται έγκαιρα με απόφαση του ΔΣ της. Όλοι οι Σύλλογοι μέλη οφείλουν επίσης να προβαίνουν σε διενέργεια εκλογών εντός χρονικής περιόδου που θα καθορίζει έγκαιρα το ΔΣ της ΠΟΣΓ, ώστε να έχουν εκλεγεί οι αντιπρόσωποί τους που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της ΠΟΣΓ»


Δεδομένου του γεγονότος ότι διατηρείται σε ισχύ το άρθρο 6 του καταστατικού της ΠΟΣΓ που ορίζει ότι οι Σύλλογοι μέλη οφείλουν :
«α) … να πειθαρχούν στις αποφάσεις που παίρνονται από τη Γ.Σ. και το Δ.Σ. και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκτέλεση των αποφάσεων της Γ.Σ. και του Δ.Σ. της ΠΟΣΓ.
β) Να προσαρμόζουν τα καταστατικά τους σύμφωνα με το καταστατικό της ΠΟΣΓ»

Οι Γεωπονικοί Σύλλογοι καλούνται
1. Εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος με αποφάσεις των Γ.Σ. και των Δ.Σ. τους, να αποδεχθούν την ισχύ των τροποποιήσεων 1 έως και 6, όπως αναφέρονται παραπάνω. :
2. Στις αποφάσεις αυτές να αναγράφεται ρητά ότι δεσμεύονται για ανάλογες τροποποιήσεις των καταστατικών τους, όταν τα οικονομικά του Συλλόγου το επιτρέψουν.
3. Τις αποφάσεις αυτές να τις κοινοποιήσουν στο Δ.Σ. της ΠΟΣΓ.
Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να γίνουν εμπρόθεσμα ώστε να μπορεί ο κάθε Σύλλογος να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές της ΠΟΣΓ.


Άρα η Γ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης θα πρέπει να αποφασίσει για τον τρόπο προσαρμογής προς το καταστατικό της ΠΟΣΓ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου