Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Προγράμματα κατάρτισης Γεωτεχνικών στη Θεσσαλονίκη

Έως τις 25/1/2013, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τέσσερα (4) προγράμματα κατάρτισης για γεωτεχνικούς επιστήμονες, άνεργους και ελεύθερους επαγγελματίες, τα οποία υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του έργου με το ακρωνύμιο "GEOPROMOTION".

Το εν λόγω έργο, με τίτλο «JOINT FRAMEWORK FOR THE PROVISION OF STANDARDIZED SERVICES TO GEOTECHNICAL ENGINEERS FOR (E)TRAINING ON NATURAL RISKS - CIVIL PROTECTION AND FOR PROMOTING ACCESS TO THE LABOUR MARKET»...

(Επιμόρφωση και εξ' αποστάσεως εκπαίδευση γεωτεχνικών σε θέματα πρόληψης, διαχείρισης και αντιμετώπισης περιβαλλοντικών κινδύνων και ανάπτυξη ηλεκτρονικού γραφείου διαμεσολάβησης για την προώθησή τους στην αγορά εργασίας), εντάσσεται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία «Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013».

Γενικός στόχος του έργου "Geopromotion" είναι η διασύνδεση της αγοράς με τον κεντρικό σχεδιασμό σχετικά με την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, σε συνδυασμό με τα υψηλά κριτήρια που θα πρέπει να διαθέτουν οι γεωτεχνικοί, προκειμένου να προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της πολιτικής προστασίας.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΑΙΤΗΣΗ

ka-business.gr 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου