Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. - Δελτίο τύπου για ελέγχους που διενεργούνται από Γεωτεχνικούς

Αθήνα 21-2-2012

Πληροφορίες: Ν. Κακαβάς 6977188035
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, δεν διενεργείται κανένας έλεγχος (Σφαγεία, Κτηνιατρικός, Φυτοϋγειονομικός, Ποιοτικός κ.λ.π.), από τους Γεωτεχνικούς Δ.Υ., πέραν του κανονικού ωραρίου εργασίας κατά τις εργάσιμες μέρες, καθώς και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες, τις αργίες και τις Κυριακές.

Οι δυσμενέστατες συνέπειες όσο αφορά τη Δημόσια Υγεία και κυρίως την καταρρέουσα οικονομία της χώρας (μείωση έως και αναστολή των εξαγωγών -εισαγωγών ζώντων ζώων και προϊόντων ζωικής προέλευσης, φυτικών προϊόντων, τροφίμων φυτικής προέλευσης, αδυναμία λειτουργίας σφαγείων και πτηνοσφαγείων), που έχουν ήδη χρεωθεί στην πολιτική ηγεσία η οποία είναι και η μόνη υπεύθυνη, με τις κατευθυνόμενες επιλογές της, για την ισοπέδωση της Αγροτικής οικονομίας της χώρας, φαίνονται αμέσως με τη σωρεία τηλεγραφημάτων και διαμαρτυριών απ΄ όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς εναντίον της Τροικανής Συγκυβέρνησης η οποία εκμεταλλεύεται παράνομα τα χρήματα των παραγωγικών φορέων του πρωτογενή τομέα, των εξαγωγέων, των δικαιούχων Γεωτεχνικών και άλλων.

Θα θέλαμε να στείλουμε ένα αγωνιστικό μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας, αλλά και στους θιασώτες της αντιβασιλείας και της επιτροπείας της εποχής του Όθωνα. Συγκεκριμένα θα θυμίσουμε σε όλους μία φράση του μέγιστου ήρωα – αγωνιστή του 1821, του Στρατηγού Γ. Καραϊσκάκη, ο οποίος ήταν γνωστός για την αθυροστομία του. Είχε λοιπόν πει κάποτε ο Στρατηγός :΄΄ Αν ζήσω θα τους γα@#σω. Αν πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπ@#τζον΄΄. Ας σκεφτούμε όλοι τι ήθελε να πει ο ήρωας και ας πράξουμε ανάλογα.

Οι Γεωτεχνικοί Δ.Υ. συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να εμποδίσουμε και τα νέα εγκλήματα εναντίον μας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
(ΠΟΓΕΔΥ)
ΓΕΩΠΟΝΟΙ – ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ - ΓΕΩΛΟΓΟΙ

Αχαρνών 2 Αθήνα Τ.Κ. 10176 Τηλ.:210-5234189, 210-2124041 FAX: 210-5232240
e-mail:ax2u128@minagric.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου