Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ON LINE Διαχείριση των στοιχείων μελών του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.)

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), στην προσπάθειά του να συμβαδίσει με τις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη του, προχώρησε στην ανάπτυξη και εφαρμογή ενός πρωτοπόρου, για τα δεδομένα της Δημόσιας Διοίκησης, συστήματος διαχείρισης των δεδομένων του Αρχείου Μελών του Επιμελητηρίου, που δίνει την δυνατότητα στα ίδια τα μέλη του, με το πάτημα ενός κουμπιού και με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφαλείας, να μπορούν να ελέγχουν τα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στην καρτέλα τους και να μπορούν να τα μεταβάλλουν, προκειμένου αυτά να είναι ανά πάσα στιγμή επίκαιρα. 


Επίσης τα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. θα μπορούν εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατίες, να ενημερώνονται και για τα οικονομικά στοιχεία της καρτέλας τους. Πιο συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική σελίδα online.geotee.gr, λειτουργεί από τις 25/5/2012 το «ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕΛ ΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.».
 

Όταν το μέλος εισέλθει στο σύστημα για πρώτη φορά, πατώντας το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ και δίνοντας τον Αριθμό Μητρώου ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (ο αριθμός μητρώου ΓΕΩΤ.Ε.Ε. αναγράφεται στην άδεια άσκησης επαγγέλματος) και την ημερομηνία εγγραφής του (η ημερομηνία εγγραφής να εισαχθεί με τη μορφή ηη-μμ-εεεε, π.χ. 20-12-2000) μπορεί να έχει πρόσβαση στο σύστημα όπου και θα του ζητηθεί, υποχρεωτικά, η αλλαγή username και password, για να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, η ασφάλεια της λειτουργίας του συστήματος.
 

Αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, πλέον το μέλος έχει μπροστά στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή του τα στοιχεία της καρτέλας του, όπως αυτά εμφανίζονται στο Αρχείο Μελών του Επιμελητηρίου, όπως και τα οικονομικά στοιχεία σε σχέση με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.. Εφόσον διαπιστωθεί ότι κάποιο από τα στοιχεία έχει μεταβληθεί, το μέλος μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να κάνει τις όποιες αλλαγές κρίνει απαραίτητες, οι οποίες αποστέλλονται με την μορφή αιτήματος στον διαχειριστή του συστήματος που έχει την τελική ευθύνη για την καταχώρηση των παραπάνω μεταβολών και την ενημέρωση του μέλους για την εξέλιξη του αιτήματός του.
 

Με τον παραπάνω τρόπο, γίνεται ευκολότερη η επικοινωνία των μελών με το Επιμελητήριο, αποφεύγονται, κατά το δυνατόν, τυχόν λαθεμένες καταχωρήσεις, ενώ μειώνεται η γραφειοκρατία και η σπατάλη πολύτιμου χρόνου. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το παραπάνω σύστημα λειτουργεί για πρώτη φορά στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε., παρακαλούμε για την υπομονή και την ανοχή των γεωτεχνικών σε λάθη που ενδεχομένως θα εμφανιστούν αλλά και για τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους, προκειμένου αυτό το σύστημα να βελτιωθεί και να γίνει ακόμη καλύτερο και περισσότερο χρηστικό και για τους ίδιους τους γεωτεχνικούς αλλά και για το ΓΕΩΤ.Ε.Ε..
 
Για οποιαδήποτε παραπέρα πληροφορία ή διευκρίνιση, οι γεωτεχνικοί μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο, στα τηλέφωνα 2310/278817-8 (Αρχείο Μελών ΓΕΩΤ.Ε.Ε.,
εσωτ.2, κ. Βασίλειος Τσιόλας).

 
Από το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου