Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Θέση εργασίας Γεωπόνου από τον ΕΛΚΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Προηγμένη παρακολούθηση Δέντρων για βέλτιστη διαχείριση. πως αντιμετωπίζεται η παραλλακτικότητα σε φυτά και ζώα», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης(ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο της Δράσης ERANET, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Σταύρο Βουγιούκα, Επ. καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. προτίθεται να αναθέσει για διάστημα εννέα (9) μηνών και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 8020 €, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου σε ένα άτομο τα εξής:
«Συλλογή και επεξεργασία δεδομένων και τεκμηρίωση αυτών».
 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:

Πτυχίο Γεωπονίας τουλάχιστον ΤΕΙ , επιθυμητός σχετικός μεταπτυχιακός τίτλος στις γεωπονικές επιστήμες), εμπειρία (τουλάχιστον 1 (ένα) χρόνο) σε συλλογή δεδομένων και γνώση Matlab.
Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων σε αντίστοιχα έργα θα συνεκτιμηθεί. 


Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται ταχυδρομικώς στην Σχολή Γεωπονίας Τομέας Εγγείων Βελτιώσεων, Εδαφολογίας και Γεωργικής Μηχανικής ΑΠΘ, ΤΚ 54124, Ταχυδρομική Θυρίδα 275(Υ/Ο κ. Σ. Βουγιούκα) έως τις 31/08/2012.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
1. Πρόταση Σύναψης Σύμβασης Έργου (επισυνάπτεται)
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
3. Αντίγραφα τίτλων, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και
κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο
βιογραφικό.


Αξιολόγηση των προτάσεων:
Από τις προτάσεις που υποβάλλονται εμπρόθεσμα και παραδεκτά κατά τα ανωτέρω, επιλέγεται εκείνη που κρίνεται πιο κατάλληλη και συνάπτεται σύμβαση μίσθωσης έργου με τον/τους επιλεχθέντα/ντες στη βάση της συμβατικής ελευθερίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του/των επιλεχθέντος/ντων με άλλον/ους ενδιαφερόμενο/ους στα πλαίσια της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


Σε περίπτωση παράτασης της σύμβασης το προϋπολογισθέν ποσό της νέας σύμβασης θα είναι ανάλογο του ποσού της προηγούμενης σε σχέση με το διάστημα της παράτασης.
 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 998748 ή 2310-996294.


Η Πρόσκληση Εδώ

 
edokoita.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου