Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Συμπεράσματα – Προτάσεις από τη συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Π.Δ.Μ. με Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών, & Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ, με τους Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών κ. Ευαγγ. Σημανδράκο, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κ. Καναβό & συνεργατών τους, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Περιφερειακού Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας στις 29/01/2015, για θέματα που άπτονται του επιστημονικού και επαγγελματικού πεδίου των Γεωτεχνικών....
Η συνάντηση κρίνεται ως παραγωγική και επωφελής καθώς αναδείχθηκε η σημασία της ανάπτυξης του Πρωτογενή Τομέα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και της χώρας γενικότερα, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Παράλληλα επισημάνθηκε η σπουδαιότητα του ρόλου που καλείται να παίξει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πέραν της συνάντησης, θεωρείται πολλή σημαντική η συνεχής, απρόσκοπτη συνεργασία, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των φορέων, λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι οι επιδιώξεις είναι κοινές και αφορούν την ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής και της χώρας εξασφαλίζοντας ευημερία στους κατοίκους τους.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση κατατέθηκαν στις 12/02/2015 επεξεργασμένες προτάσεις, στη υλοποίηση των οποίων πρέπει να εργαστεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Το πλήρες κείμενο ΕΔΩ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου