Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΓΕΔΥ με τον Υπ.Α.Α.Τ. κ Ναπολέοντα Μαραβέγια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ναπολέοντα Μαραβέγια με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων .


Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από σχετική πρόσκληση του Υπουργού και έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, κατατέθηκαν οι θέσεις των γεωτεχνικών για τα οργανωτικά, θεσμικά και οικονομικά προβλήματα των γεωτεχνικών κλάδων, για το σύγχρονο ρόλο τους στην ανασυγκρότηση της οικονομίας της Υπαίθρου και τις προτεραιότητες που θέτει το συνδικαλιστικό κίνημα για την οργάνωση και αποτελεσματικότερη λειτουργία του τομέα.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση από την Ομοσπονδία στο θέμα της επιστροφής των αρμοδιοτήτων των Δασών, της Αλιείας και του ΕΦΕΤ στο ΥΠ.Α.Α.Τ

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στα θέματα που συζητήθηκαν, ιδιαίτερα στον τρόπο συγκρότησης και λειτουργίας του Τομέα καθώς και η ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αποτελεσματικότερη συγκρότηση και λειτουργία του.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει τακτική επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα αυτά και η ομοσπονδία δεσμεύτηκε για την κατάθεση προτάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου