Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

6ος Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πολυφύτου



Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού, ο Κολυμβητικός Όμιλος Κοινού Κοζάνης, ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης και η Λέσχη Καταδρομών Κοζάνης, σας προσκαλούν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012, στον 6ο Διεθνή διάπλου της λίμνης Πολυφύτου.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν Έλληνες και ξένοι κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το απαραίτητο έντυπο αίτησης και αποποίησης ευθύνης. Παιδιά έως 18 ετών χρειάζονται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012
Ώρα 11:00 π.μ. (09.30 π.μ. Εγγραφές – Ενημέρωση Αθλητών – Ζέσταμα)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και με μαγιό εγκεκριμένο όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά το Open Water. Άλλου είδους πλευστικά  – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κτλ). Πριν την εκκίνηση οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 09:30 π.μ. Στο χώρο μπροστά από τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης, όπου θα υπογραφούν οι υπεύθυνες δηλώσεις, θα δοθούν αριθμοί στους αθλητές και θα γίνει η επεξήγηση των 2 διαδρομών( 2 km  και 4 km ). Η  εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ :
·         2  χιλιομέτρων
·         4  χιλιομέτρων

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Σημαδούρες θα ορίζουν τις 2 διαδρομές του αγώνα. Επιπρόσθετα, παραπλέοντα σκάφη θα δείχνουν την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι κολυμβητές. Στην περίπτωση που κάποιος εκ των κολυμβητών νιώσει αδιαθεσία και δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα κάνει νεύμα με το χέρι του, ούτως ώστε να τον εντοπίσουν τα διασωστικά σκάφη και να τον περισυλλέξουν.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ : Στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ : Όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν με μετάλλιο και δίπλωμα ενώ οι πρώτοι αθλητές και αθλήτριες κάθε αγωνίσματος θα Βραβευθούν με κύπελλα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο swimkoz@yahoo.gr έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 ή  στο FAX 24610 47234. υπόψη Κου Ζαραβίγκα Βασίλειου, αλλά και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία του αγώνα στη θέση Εκκίνησης & τερματισμού (Στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης).
Η Αίτηση υπάρχει στην ηλεκτρονική  διεύθυνση: www.marathonswim.gr
Για περαιτέρω πληροφορίες, στο τηλ. 6942844288 Βασ. Ζαραβίγκας.

Σημείωση: Δεν καλύπτονται έξοδα διαμονής την προηγούμενη ή την επομένη του αγώνα. Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανακοινωθούν επίσημα από την ιστοσελίδα www.marathonswim.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου