Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος Πασχαλίδης: ''Η ανθρώπινη τυπολογία''

Με αφορμή τα δέκα χρόνια (2002 – 2012) προσφοράς του στην επιστήμη και τον άνθρωπο, ο Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην Κοζάνη, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Αλιάκμονας» (Βενιζέλου 38, Κοζάνη / τηλ: 24610-36015), όπου θα δεχτεί όσους επιθυμούν να τον γνωρίσουν από κοντά, θα απαντήσει σε θέματα υγείας και θα υπογράψει τα βιβλία του. 


 Γνωρίζετε με ποιον τρόπο μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία τον εγκέφαλό σας, ώστε η σκέψη σας να μην τον εμποδίζει, αλλά να τον υποστηρίζει, για να συντηρεί τον εαυτό του και το σώμα σας;

Ο Γιώργος Πασχαλίδης, ερευνητής και συγγραφέας πέντε βιβλίων που έγιναν best sellers στην Ελλάδα, μπορεί να δώσει λύσεις για την ψυχική και σωματική υγεία κάθε ανθρώπου, μέσω της ανάλυσης του μοντέλου των τριών ανθρώπινων τύπων.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στο χώρο των επιστημών, που αποτελεί κλειδί και πρόκληση για ερευνητές και επιστήμονες, οι οποίοι συνεργάζονται με τον κ. Πασχαλίδη, προκειμένου να προωθηθεί η επιστημονική έρευνα, να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών μεθόδων, καθώς και των μεθόδων πρόληψης και ανίχνευσης των ασθενειών.

Τα βιβλία του κ. Πασχαλίδη έχουν μεταφραστεί και κυκλοφόρησαν στην Αμερική, στην αγγλική γλώσσα. Επίσης έχουν μεταφραστεί και σε άλλες γλώσσες, για να κυκλοφορήσουν στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Ρωσία. Ο συγγραφέας και ερευνητής βραβεύτηκε με το ΙX Διεθνές Βραβείο “Giuseppe Sciacca” 2010 (Pontificia Universita Urbaniana), καθώς και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Τον Ιούνιο του 2012 παρουσίασε για πρώτη φορά, στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής στη Νέα Ορλεάνη, τη μοναδική στην ιστορία της ανθρωπότητας ανακάλυψή του: Το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας. Στη συνέχεια παρουσίασε τις ανακαλύψεις του στο 20ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γενετικής Ψυχιατρικής στο Αμβούργο, τον Οκτώβριο του 2012, στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας στην Ισπανία το Νοέμβριο του 2012, ενώ τον Απρίλιο του 2013 θα παρουσιάσει την έρευνά του στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αεροδιαστημικής στη Μόσχα.

Περισσότερες πληροφορίες  στην ιστοσελίδα: http://georgepashalidis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου