Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ομάδες εργασίας από την ΕΓΜΕΣΕ

Το νέο Δ.Σ της ΕΓΜΕΣΕ, το πρώτο θέμα που έθεσε για υλοποίηση είναι η οργάνωση ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .

Και τούτο διότι, τα αντικείμενα είναι πολλά, και πρέπει η ΕΓΜΕΣΕ - δηλαδή εμείς, ως Γεωπόνοι Μελετητές, να έχουμε θέσεις και προτάσεις, σε κάθε περίπτωση. Επειδή αυτό δεν μπορεί να γίνεται αποσπασματικά, προτείνουμε την συγκρότηση ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για κάθε τομέα.

Στην ομάδα θα μπορούν να συμμετέχουν όσα από τα μέλη της ΕΓΜΕΣΕ, θέλουν, και επιλεγούν, ανάλογα με το γνωστικό τους αντικείμενο (σπουδές, εμπειρία κλπ),... και επικεφαλής κάθε ομάδας θα είναι ένα μέλος του Δ.Σ ( επειδή οι ομάδες είναι πολλές, αλλά μπορεί να υπάρχουν και συνάδελφοι με ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρίες σε κάποιο θέμα, δεν αποκλείετε να είναι και μη μέλος του Δ.Σ επικεφαλής)

Επίσης μπορούν να συμμετέχουν - σαν συνεργάτες- , και άτομα , που δεν είναι μέλη μας, όπως π.χ συνάδελφοι με εξαιρετική γνώση και εμπειρία σε κάποιο θέμα, Καθηγητές από Πανεπιστήμια , συνάδελφοι από το Δημόσιο, με εμπειρία κλπ (όλα τίθενται για συζήτηση, δεν αποκλείουμε κανέναν, το αντίθετο).

Ενδεικτικά, θα μπορούσαν να γίνουν ομάδες, για - ΣΥΝΒΟΥΛΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ- ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ- ΠΕΠ- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ- ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ- ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΝΙΤΡΟΡΥΠΑΝΣΗ - ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ- ΑΡΔΕΥΣΕΙΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΕΩΤΕΕ, κλπ που μπορούν όλοι να προτείνουν.

Οι "συνδιασκέψεις" θα γίνονται ηλεκτρονικά , και στο forum, θα δημιουργηθούν "σελίδες" για κάθε ενότητα, για ενημέρωση των συναδέλφων.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι, να προτείνουν α/ άλλες ομάδες εργασίας που δεν συμπεριλαμβάνονται παραπάνω β/ τη συμμετοχή τους, σε μία ή και περισσότερες ομάδες.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ

Στείλτε e-mail με τις προτάσεις σας στο agrocenter@gmail.com, με τίτλο "ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" -
Πληροφορίες Μιχάλης Αντωνόπουλος - 6944580260 .
περισσότερα δες στο www.geoponoimeletites.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου