Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Απολογισμός ημερίδας "Διαδικτυακές και Ψηφιακές Υπηρεσίες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε."



Επιτυχία σημείωσε η χθεσινή εκδήλωση του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και αφορούσε τις Διαδικτυακές και Ψηφιακές Υπηρεσίες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Η αθρόα συμμετοχή των ενδιαφερομένων, γεωτεχνικών και μη, η αναλυτική παρουσίαση του θέματος καθώς και η χρήσιμη συζήτηση που ακολούθησε μαρτυρά την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για διενέργεια τέτοιου είδους ενημερώσεων. Το διαδίκτυο δεν αλλάζει μόνο την καθημερινότητα μας αλλά αναβαθμίζει και την ποιότητα των υπηρεσιών που μπορεί να παρέχει ο έλληνας γεωτεχνικός και οι αρμόδιες υπηρεσίες προς την εξυπηρέτηση του αγροτικού κόσμου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης - τη Διοικούσα Επιτροπή του  Παραρτήματος Δυτ. Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ καθώς επίσης και τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ - για την άμεση ανταπόκριση και πολύτιμη συνεργασία τους, που συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ταυτόχρονα διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας ότι διατηρούμε το σφρίγος και την διάθεση να διοργανώσουμε ή να συνδιοργανώσουμε ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον. Με τη σημείωση πως οι επιτυχείς εκδηλώσεις προϋποθέτουν την άνευ υστεροβουλιών συμμετοχή και την ειλικρινή στήριξη όλων μας.

Εκ του Δ.Σ. του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου