Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση των ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Συναδέλφισες, συνάδελφοι

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν για το νέο ΔΣ της ΠΕΓΔΥ, αλλά και για τους αντιπροσώπους της ΠΟΓΕΔΥ, και που ανέδειξαν την παράταξη των Αδέσμευτων Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΓΕΔΥ) σε πρώτη δύναμη με μεγάλα ποσοστά (43,27% για την ΠΕΓΔΥ και 48,16% για την (ΠΟΓΕΔΥ), αισθανόμαστε την ανάγκη... να ευχαριστήσουμε όχι μόνο τους συναδέλφους που μας στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και όλους όσους
συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Γνωρίζουμε ότι καλούμαστε να αγωνιστούμε για να αντιμετωπίσουμε δύσκολα προβλήματα, τα οποία είναι απόρροια των επιταγών της τρόικας και των επιλογών της τρικομματικής κυβέρνησης που έχει εξαπολύσει μια πρωτοφανή αντιλαϊκή επίθεση. Σε αυτόν τον αγώνα οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι όχι μόνο στα πλαίσια της ΠΕΓΔΥ, αλλά και στα πλαίσια της ΠΟΓΕΔΥ μαζί με τους άλλους γεωτεχνικούς κλάδους και της ΑΔΕΔΥ γενικότερα.

Τέλος αφήνουμε στην κρίση των συναδέλφων, τους γεωπόνους – μέλη της ΠΕΓΔΥ, που απολαμβάνοντας την κυβερνητική εύνοια και την επί χρόνια θαλπωρή του συστήματος, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, θεωρώντας ότι τα προβλήματα που απασχολούν τους γεωπόνους δημοσίους υπαλλήλους δεν τους αγγίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου