Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Οι απολύσεις ξανάρχονται στο ΥΠ.Α.Α.Τ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΠΟΣΕΥΓ)  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού κου Τσαυτάρη στους Συνδικαλιστικούς Φορείς και στα Μέσα Ενημέρωσης ότι δεν περισσεύει κανείς εργαζόμενος του Υπουργείου για να βγει σε διαθεσιμότητα άλλα αποφασίζουν φαίνεται στο επιτελείο της κυβέρνησης.

Ο στόχος για 12.500 απολύσεις μέχρι τον Σεπτέμβρη θα υλοποιηθεί στο ακέραιο και με την συμμετοχή του δικού μας Υπουργείου.


Παρότι μέχρι σήμερα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο ακριβείς αριθμός των εργαζομένων του Υπουργείου που θα βγουν σε διαθεσιμότητα, ένα είναι σίγουρο ότι εκατοντάδες συνάδελφοί μας μέσα στο καλοκαίρι θα δουν την πόρτα της εξόδου από το Υπουργείο.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Υπουργείου να μην ασχολούνται με την αριθμολογία που προπαγανδίζουν διάφορα παπαγαλάκια ούτε με τους κλάδους και τις ειδικότητες που δήθεν θα σωθούν από την λαίλαπα της διαθεσιμότητας.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας καλεί τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και δηλώνει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ότι δεν περισσεύει κανείς εργαζόμενος για να βγει σε διαθεσιμότητα και ότι θα αντιδράσει δυναμικά σε κάθε απόλυση συναδέλφου στο Υπουργείο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου