Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ (ΦΑΦ) ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ (ΑΕ)

Μετά από την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους (πραγματοποίηση 5 κύκλων) και το συνεχιζόμενο αυξημένο ενδιαφέρον που παρουσιάζεται, σας ενημερώνουμε ότι στις 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ του 2013 θα ξεκινήσει  νέος κύκλος.


Αυτό το πρόγραμμα Επιμόρφωσης – Κατάρτισης είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, είναι διάρκειας...
103 ωρών (από τις οποίες περίπου οι μισές είναι πρακτική άσκηση) και έχει κόστος 700 ευρώ - σε δύο ισόποσες δόσεις των 350  ευρώ.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια σφαιρική και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική τεχνογνωσία στον τομέα των Φαρμακευτικών Αρωματικών Φυτών και των Αιθερίων Ελαίων όπως: Απασχολούμενους στην Πρωτογενή Παραγωγή Αγροτικών Προϊόντων (Αγρότες – Παραγωγοί), Μεταποιητές Αγροτικών Προϊόντων, Τεχνολόγους Φυτικής Παραγωγής, Γεωπόνους, Τεχνολόγους Τροφίμων, Βιολόγους, Δασολόγους, Χημικούς, Φαρμακοποιούς, Έμπορους ΦΑΦ, Φυτωριούχους κ.ά.


Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εργαζομένους να τα παρακολουθήσουν, τα σεμινάρια αυτά θα πραγματοποιούνται Παρασκευή απόγευμα  και Σάββατο πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.seminariaaromatikonfiton.gr


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά (πληροφορίες κα Γαβριέλη Χρυσή  τηλ. 2310 997644 και 6976452714)


Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην Ελληνική γλώσσα και εφόσον υπάρχουν τα ακόλουθα: 2. Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας, 3. Τίτλοι σπουδών, 4. Πιστοποιητικά τίτλου σπουδών ξένων γλωσσών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου