Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Απολογισμός Γενικής Συνέλευσης Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης

Την Δευτέρα 26-5-2014 διεξήχθη στα γραφεία του Συλλόγου μας η ετήσια τακτική γενική συνέλευση.

Κατά τη διάρκεια της, πέραν της συζήτησης περί του απολογισμού των πεπραγμένων και της οικονομικής διαχείρισης, τα μέλη του Συλλόγου αντάλλαξαν απόψεις εντός ενός ευρύ πλαίσιου προβληματισμού για τα τεκταινόμενα στο χώρο του κλάδου αλλά και της γεωργίας γενικότερα.

Με χαρά το Δ.Σ. διαπίστωσε την ενεργό συμμετοχή νέων συναδέλφων στις εργασίες της γενικής συνέλευσης και εύχεται αυτό να είναι παρά μόνο η αρχή για την ενεργοποίηση όλο και περισσοτέρων συναδέλφων έτσι ώστε η μαζική συμμετοχή...

να αποτελεί το σπουδαιότερο μέσο για την επίτευξη του σκοπού που ορίζει το καταστατικό μας.

Στόχος του Συλλόγου μας για τους επόμενους μήνες είναι όχι μόνο να βρίσκεται δίπλα στις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο, αλλά να αποτελεί τον πυρήνα γύρω απο τον οποίο θα λαμβάνει χώρα κάθε συζήτηση για την αγροτική ανάπτυξη τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο περιφέρειας.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό των πεπραγμένων του ΔΣ, τον οικονομικό απολογισμό καθώς και το πρόγραμμα δράσης. Μεταξύ των άλλων αποφασίστηκε η παροχή κινήτρων σε νέους συναδέλφους έτσι ώστε αυτοί να έλθουν κοντά στο σύλλογο αλλά και τα "εν αδράνεια" παλιότερα μέλη να δραστηριοποιηθούν ξανά.


Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου