Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Προκήρυξη εκλογών του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 6 του Ν. 1474/84, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 21 του Ν. 2458/97, καθώς και το αρ. 2 του Π.Δ. 334/85 και την υπ’ αριθ. 350/48804/7-05-2014 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών του Επιμελητηρίου, προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησής του. 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε ολόκληρη τη χώρα στις 02 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Καλούνται όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να εκλεγούν στα Όργανα Διοίκησής του,...

να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους στο Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2014. 

Γίνονται δεκτές οι υποψηφιότητες για την εκλογή αντιπροσώπων ή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Διοικουσών Επιτροπών, που υποβάλλονται από συνδυασμούς ή μεμονωμένους υποψηφίους με δήλωσή τους προς το Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε..


Οι υποψηφιότητες μπορεί να κατατεθούν και στα Περιφερειακά Παραρτήματα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., τις οποίες υποχρεούται ο Πρόεδρος της Δ.Ε. να διαβιβάσει στο Δ.Σ. την επομένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής τους. Μπορεί, επίσης, οι υποψηφιότητες να σταλούν μέσα στην παραπάνω προθεσμία, ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (Βενιζέλου 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).


Οι υποψήφιοι θα πρέπει, μέχρι και την ημερομηνία υποβολής της υποψηφιότητάς τους, να έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Επιμελητήριο και για το έτος 2013 (πληροφορίες για οικονομικές υποχρεώσεις στο Λογιστήριο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., τηλ. 2310278817-8 και 2310236305, εσωτ. 3).

Οι υποψήφιοι για τα όργανα διοίκησης των Περιφερειακών Παραρτημάτων πρέπει να ασκούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα (ή να διαμένουν, προκειμένου για τα ανεπάγγελτα, άνεργα ή ομότιμα μέλη) στην περιφέρεια αρμοδιότητας του συγκεκριμένου παραρτήματος, στα όργανα του οποίου επιθυμούν να εκλεγούν.


Τέλος, κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ταυτόχρονα υποψηφιότητα για:
α) το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
β) τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος στο οποίο ανήκει και
γ) τους Αντιπροσώπους των Κλάδων, στη Συνέλευση του Παραρτήματός του και στη Γενική Συνέλευση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.


Για το Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Ο Πρόεδρος
Μάμαλης Αν. Σπυρίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου