Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΕΛ.Γ.Α.: Υποβολή Δηλώσεων Ζημιάς για τις καλλιέργειες χειμερινών ψυχανθών και σιτηρών που ζημιώθηκαν από τους παγετούς του χειμώνα 2012

Από το Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Κοζάνης ανακοινώνεται ότι, χορηγείται Προθεσμία Υποβολής Δηλώσεων Ζημιάς στους παραγωγούς της Δυτικής Μακεδονίας για τις καλλιέργειες χειμερινών ψυχανθών και σιτηρών που ζημιώθηκαν από τους παγετούς του χειμώνα 2012.

Οι παραγωγοί, των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών που έχουν υποστεί ζημιά και δεν το αντιλήφθηκαν έγκαιρα, μπορούν να υποβάλλουν δήλωση στους ανταποκριτές ΕΛΓΑ των Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων όπου γεωγραφικά ανήκουν για τα ζημιωθέντα αγροτεμάχια από Δευτέρα 21-05-2012 έως και την Παρασκευή 25-05-2012

Μαζί με τη δήλωση ζημιάς οι παραγωγοί πρέπει να συνυποβάλουν...
αντίγραφο της Δήλωσης Καλλιέργειας Εκτροφής του 2011. Επίσης, στη δήλωση ζημιάς πρέπει να αναγράφονται τα χαρτογραφικά υπόβαθρα των αγροτεμαχίων, ακόμα και αν αυτά δεν περιέχονται στη ΔΚΕ 2011. 

Τέλος, επισημαίνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποζημίωση των ζημιών αυτών είναι η εμπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων ζημιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου