Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Υποτροφίες (4) σε πτυχιούχους Γεωπονίας για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής

Έχει εγκριθεί το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο «CELLULOSE NANO AND MICRO-BIOTECHNOLOGY: APPLICATIONS IN FOOD INDUSTRIES» στα πλαίσια της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011 - ΝΕΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ. Ανακοινώνεται ότι διατίθενται τέσσερις (4) θέσεις για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής και δυο (2) θέσεις μεταδιδακτορικής έρευνας.
 

Απαιτούμενα προσόντα: 
Οι υποψήφιοι διδάκτορες πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Χημείας ή Γεωπονίας ή Χημικών Μηχανικών ή Βιολογίας και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Βιοτεχνολογία Τροφίμων. Οι υποψήφιοι μεταδιδάκτορες πρέπει να διαθέτουν διδακτορικό δίπλωμα στην Χημεία. Ο πρώτος εξ’ αυτών θα πρέπει να διαθέτει ειδίκευση στην Βιοτεχνολογία Τροφίμων και περαιτέρω εξειδίκευση στην Τεχνολογία ζυμώσεων. Ο δεύτερος να διαθέτει εξειδίκευση στη διαφασική χημεία καθώς και τη σύνθεση και το χαρακτηρισμό στερεών καταλυτών.
 

Αποστολή βιογραφικών: 
Καλούνται οι υποψήφιοι να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα στην επιτροπή επιλογής του προγράμματος που αποτελείται από τον Ομότιμο Καθηγητή κ. Κουτίνα Αθανάσιο, την Καθηγήτρια κ. Κανελλάκη Μαρία και την Επίκουρη Καθηγήτρια κ. Μπεκατώρου Αργυρώ, του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου